Trendurile anului 2017

0 Comments


          ''Revin trendurile clasice"! Pe langa faptul ca s-au intors culorile tari, puternice si pline de viata din 2015, anul acesta revin anumite trenduri clasice. (click aici pentru Culoarea anului 2017).
Faptul ca anul acesta ne vom delecta cu trenduri care au mai fost la moda ne ofera ocazia perfecta de a inventaria hainele vechi pe care le-am dat uitarii si de a le asorta cu elementele nou aparute.

PANTOFII CU TOC PATRAT
          Pantofii cu toc gros sunt fara indoiala cei mai comozi pantofi cu toc si printre singurii care se poarta frumos cu picioarele noastre. Imi plac foarte mult acesti pantofi si mereu imi e greu in a ma hotara pe care sa-i aleg. Daca esti la fel de indecisa ca si mine, iti recomand sandalele negre cu toc gros pentru ca se pot atasa foarte usor oricarei tinute (pozele de mai jos sunt din catalogul de la Otter).




VOLANELE SI DANTELA
          Volanele sunt cele care revin anul acesta alaturi de dantela, cele doua te vor face sa arati minunat purtate in combinatie sau individual. Daca dantela ofera un look super elegant si la moda, volanele te pot ajuta in cazul in care vrei sa acoperi anumite zone ale corpului de care nu esti mandra; daca nu ai nevoia de a ascunde ceva, le poti purta oricum pentru ca arata foarte bine, mai ales cu tocuri.














TOPURILE SCURTE
          Topurile scurte se reintorc si ele in forta anul acesta. Daca multe dintre noi credeam ca au ramas in urma din 2014-2015 cand au fost la mare cautare, ei bine anul acesta vor fi un must have. Acestea merg foarte bine cu pantalonii cu talie inalta sau cu fuste de diferite lungimi.


DUNGILE
          Nelipsite ca in fiecare an, dungile se vor gasi si de data aceasta in garderoba fiecarei femei. Tine cont de faptul ca dungile verticale alungesc, pe cand cele orizontale dau senzatia de latire. Vezi si articolul Camasi & Dungi.


NUANTELE DE ROZ PAL
          Se pare ca am ramas cu ceva si de la anul 2016 cand erau in voga pastelurile. Nunatele de roz pastelat continua sa fie la moda si anul acesta, sunt nuante care dau foarte bine pe materialele fine si sunt foarte elegante.


STILUL SPORTY
          Stilul sporty (care a fost la moda si in 2013) este printre preferatele mele, iar daca vrei sa abordezi acest stil trebuie sa ai un strop de nebunie. Acest stil presupune haine lejere cu tenta sportiva, accesorii putine si cireasa de pe tort: tocurile.




You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...