Trendurile anului 2017

0 Comments


''Moda revine"! Pe langa faptul ca s-au intors culorile tari, puternice si pline de viata din 2015, anul acesta revin anumite trenduri clasice. (click aici pentru Culoarea anului 2017).
Faptul ca anul acesta ne vom delecta cu trenduri care au mai fost la moda ne ofera o ocazie perfecta de a inventaria hainele vechi pe care nu le mai purtam si de a le reconditiona pentru a le pune in valoare anul acesta.

PANTOFII CU TOC PATRAT
Desi nu se alfa pe lista incaltarilor mele preferate, pantofii cu toc patrat sunt fara indoiala cei mai comozi si o sa-mi achizitionez in curand o pereche pentru ca incep sa-mi placa din ce in ce mai mult.
VOLANELE SI DANTELA
Volanele sunt cele care revin anul acesta alaturi de dantela, cele doua te vor face sa arati minunat purtate in combinatie sau individual.


TOPURILE SCURTE
Topurile scurte se reintorc si ele in forta anul acesta. Daca multe dintre noi credeam ca au ramas in urma din 2014-2015 cand au fost la mare cautare, ei bine anul acesta vor fi un must have.


DUNGILE
Nelipsite ca in fiecare an, dungile se vor gasi si de data aceasta in garderoba fiecarei femei. Tine cont de faptul ca dungile verticale alungesc, pe cand cele orizontale dau senzatia de latire.


NUANTELE DE ROZ PAL
Uite ca am ramas cu ceva si de la anul 2016 cand erau in voga pastelurile. Nunatele de roz pastelat continua sa fie la moda si anul acesta.


STILUL SPORTY
Stilul sporty (care a fost la moda si in 2013) este printre preferatele mele, iar daca vrei sa abordezi acest stil anul acsta va trebui sa incepi sa introduci in garderoba ta piese vestimentare inspirate de piesele sportive. Acest stil presupune haine lejere, sport si accesorii putine.
You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...