Evadarea in munti

0 Comments

Deoarece numai ce am postat un articol despre simplitatea si importanta ei in viata fiecaruia, va prezint acum cateva poze din mica excursie cu bicicleta pe Cheile Sohodolului. Nu stiu daca exista ceva mai simplu si mai placut decat sa simti apa racoroasa de munte trecand pe la picioarele tale si sa admiri stancile care se inalta la cer de o parte si de alta a apei. Am folosit cuvantul"evadare" pentru ca , asa cum am mai spui in alt articol referitor la mersul cu bicicleta (click aici pentru articol), orice plimbare in afara orasului reprezinta, pentru mine, o evadare.

Am mers cu bicicleta in ziua in care sunt facute pozele aproximativ 50 de km si nu ma asteptam vreodata sa pot face asta tinand cont ca este si un drum de munte unde iti trebuie mult mai multa forta. Cred ca atunci cand ai asa mult ambitie este imposibil sa nu reusesti ceea ce iti doresti, totul vine din noi, niciodata nu exista "nu pot" atata timp cat ne setam niste obiective realizabile.

Va incurajez si pe voi sa aveti incredere in puterile voastre si multa vointa pentru a realiza tot ceea ce doriti voi in viata. Nu uitati sa va bucurati si sa pretuiti natura!You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...