Sportul: de la necesitate la stil de viata

0 Comments

          Ca majoritatea fetelor prea firave sau prea plinute, nu am fost niciodata multumita de felul in care aratam acum cativa ani. De la gandurile care ma copleseau de fiecare data cand ma uitam in oglinda pana la a ma apuca de sport a fost doar un pas. Am privit mereu firnessul ca pe o modalitate de a modela corpul uman. Desi am fost reticenta la inceput, renuntand de multe ori la programele de pe you tube pe care incepusem sa le execut, m-am reapucat mereu reusind sa fac sport pe o perioada din ce in ce mai lunga, iar, in cele din urma, am fost tare incantata cand am vazut primele rezultate.

          Prima zona musculara pe care am lucrat-o a fost abdomenul, apoi m-am orientat spre zona picioarelor. Desi au trecut doar 2 ani de cand m-am apucat in calitate de amator sa execut exercitii fizice, ma simt de parca as face asta dintotdeauna.

          In ultimul timp mi-am achizitionat discuri de 1, 2, si 5 kg, greutati de picioare, saltele si elastice, etc. Am transformat o camera nefolosita de la demisol in propria sala de fitness si de aici a inceput magia. Cobor zilnic ca sa execut exercitii pentru toate grupele musculare deoarece un corp trebuie lucrat in totalitate pentru a pastra o armonie a aspectului general. Mai multe despre rezultatele mele puteti gasii pe contul meu de instagram Pati_Violeta.

          Activitatea mea fizica nu consta numai in exercitii fitness, imi place la fel de mult sa alerg si sa merg cu bicicleta (lucru pe care l-am facut de cand s-a topit zapada). Mersul pe bicicleta nu numai ca te tine in forma dar te si relaxeaza si iti da posibilitatea sa te simti liber si sa descoperi locuri noi (Vezi si atricolul Cheile Sohodolului - drumul spre natura), iar alergatul te scoate din starea de moleseala in numai 30 de minute.You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...