Green-White-Black

0 Comments

          Toti suntem diferiti. Ne plac haine, carti, reviste, posturi, emisiuni diferite; ascultam muzica diferita; gandim, actionam diferit si cu toate acestea un lucru ne uneste, dorinta de a cunoaste, de a intelege pasiunile celuilalt si de a ne imbogati cunostintele prin schimburi de experienta. Pe mine de exemplu ma atrage mult mai mult o persoana care nu are nimic in comun cu mine inafara de simtul umorului si bunul simt. In fond, o persoana exact ca mine m-ar plictisi si as vedea-o mai mult ca pe o umbra decat ca pe un/o prieten/a.
           Nu trebuie sa fim la fel pentru a infiripa prietenii de durata, poate chiar pentru tot restul vietii. De fapt elementul cheie care ne tine aproape este acel sentiment care se genereaza in prezenta anumitor persoane, sentiment de bucurie si de incredere. Ideea de a te purta la fel ca persoanele dintr-un anumit grup pentru a face parte din el este total gresita, daca inca nu esti acolo iseamna ca locul tau este in alta parte. Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni, trebuie doar sa faci ceea ce iti place si sa te comporti natural, iar cei care te admira si pe care ii admiri vor veni singuri in preajma ta. 
           Nu uita ca cea mai buna varianta a ta este aceea in care nu stai sa te gandesti "Ce sa spun ca sa par de-a/l lor?" "Ce sa fac ca sa ma schimb?". Viata e minunata si are ea pastrat ceva frumos pentru fiecare, trebuie doar sa stii unde sa cauti si cand anume sa o faci. Nu uita ca atunci cand te simti bine arati si mai bine, pe data viitoare!
You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...